728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Продават Rolls на Доналд Тръмп: „Обичах тази кола, страхотна е!“

Един от автомобилите на Доналд Тръмп ще бъде пуснат на аукцион в най-скоро време. Става дума за Rolls-Royce Phantom от 2010 година, но дали всъщност колата някога е била управлявана от самия Тръмп? Правилата на американските специални охранителни служби на практика забраняват на актуални и бивши президенти сами да управляват автомобил по обществени пътища. Освен

Един от автомобилите на Доналд Тръмп ще бъде пуснат на аукцион в най-скоро време. Става дума за Rolls-Royce Phantom от 2010 година, но дали всъщност колата някога е била управлявана от самия Тръмп?

Правилата на американските специални охранителни служби на практика забраняват на актуални и бивши президенти сами да управляват автомобил по обществени пътища.

Освен това, самият Тръмп не веднъж е признавал, че не кара често точно с оглед съображения за сигурност. Все пак, този Rolls е бил собственост на президента на САЩ, който трябва да освободи Белия дом в началото на следващата година.

Екземплярът има навъртяни около 56 000 мили, което се равнява на близо около 90 000 километра. Доста сериозен пробег за такава машина, още повече имайки предвид казаното по-горе.

Все пак, както може и да се очаква, всичко е в безупречно състояние. Както BMW Blog съобщава, машината крие V12 мотор под капака си, който генерира мощност от 453 к.с.

Всъщност, какво гарантира, че този автомобил наистина е бил закупен от Тръмп? Освен историята, която може да бъде проследена чрез дилърите на Rolls-Royce в САЩ, официалната книжка на луксозния седан има ръкописен подпис лично от Тръмп.

Обичах тази кола, страхотна е! Успех!

Британската лимузина ще отиде на търг по време на разпродажба от Mecum във Флорида средата на януари 2021 година. Няма предоставена първоначална цена за старт на търга, но се очаква – с оглед на потеклото си – автомобилът да се продаде за доста солидна сума.

Прочети още:
БГ пазар: Продават този "чистокръвен канадски мечок" с "българско ЕГН" за 19 хил.

Интериорът на ролса от 2010 година е изпълнен с кожа, а таблото е покрито с облицовки Burlwood, създавайки доста ярък контраст. Също така е снабден с таван с изкуствени звезди – една от запазените марки на Phantom.

Извън тези екстри, колата е със стандартно оборудване, доколкото това може да се каже за един Rolls-Royce. Все пак, това не е президентска лимузина за официални появи и не е бронирана

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget