728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Нови технологии и двигатели за модели на BMW от лятото на 2021 г.

От лятото на 2021 година някои от моделите на BMW ще бъдат снабдявани с нови агрегати и технологии като част от обновлението на гамата на баварците. От юли 2021 година за новото BMW Серия 4 Купе ще се предлагат 3 нови варианти на модела, новото BMW Серия 4 Кабриолет вече ще се предлага и с

От лятото на 2021 година някои от моделите на BMW ще бъдат снабдявани с нови агрегати и технологии като част от обновлението на гамата на баварците. От юли 2021 година за новото BMW Серия 4 Купе ще се предлагат 3 нови варианти на модела, новото BMW Серия 4 Кабриолет вече ще се предлага и с редови шестцилиндров дизелов двигател. Освен това за моделите на BMW Серия 4 и BMW Серия 3 ще са налични и нови лакови покрития и тапицерии.

Нови цветове на каросерията ще се предлагат и за BMW Серия 1 и BMW Серия 2 Гран Купе. Освен това за множество модели е разширена функционалността на функцията предупреждение при напускане на лентата. Опционалната четиризонова автоматична климатична инсталация вече включва и филтър за наночастици и при BMW Серия 5, BMW Серия 6 Гран Туризмо, както и вариантите на BMW M5.

Плъг-ин хибридните модели на BMW Серия 5 Туринг вече могат да бъдат оборудвани и с 19-инчови алуминиеви джанти и също като електрифицираните варианти на BMW Серия 3, BMW Серия 5 Седан, BMW Серия 7 и BMW X5 ще се оборудват с нови дизайнерски акценти в екстериора и интериора.

От юли 2021 година асистиращата система предупреждение при напускане на лентата ще допринася повече от всякога за повишаване на комфорта и безопасността в много модели на BMW благодарение на функционалността, която е още по-прецизно адаптирана към съответната ситуация на пътя. При скорости над 70 км/ч работещата с камери система допринася за предотвратяване на неволно напускане на лентата.

В съответните ситуации следва предупредително указания под формата на вибрация на волана. Освен това водачът бива подпомогнат при връщането на автомобила в правилния курс чрез импулс в кормилното управление. При тесни междуградски пътища с широчина на пътната лента под 2,60 метра и липса на хоризонтална маркировка в средата на пътя в бъдеще този импулс ще бъде потискан.

Прочети още:
Концептът Audi Skysphere загатва за бъдещето на марката

По този начин при наличие на насрещен трафик ще е възможно комфортно шофиране в най-външната част на пътя. Най-новият вариант на Предупреждението при напускане на лентата ще се предлага при всички модели на BMW Серия 3, BMW Серия 4, BMW Серия 5, BMW Серия 6, BMW Серия 7 и BMW Серия 8, както и на BMW X5, BMW X6, BMW X7, BMW M3, BMW M4, BMW M5 и BMW M8. При тези модели системата винаги е част от серийното оборудване.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *