728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Безжичен ъпдейт на софтуера за над 2 млн. BMW-та по света

Функцията BMW Remote Software Upgrade осигурява всеобхватни подобрения на важни автомобилни функции, инсталира over-the-air нови дигитални продукти в автомобила и винаги поддържа софтуера на най-актуалното ниво.  Вече за трети път BMW Group предлага over-the-air актуализация, този път за около 2 млн. BMW автомобила в целия свят. До края на 2021 година по пътищата ще се

Функцията BMW Remote Software Upgrade осигурява всеобхватни подобрения на важни автомобилни функции, инсталира over-the-air нови дигитални продукти в автомобила и винаги поддържа софтуера на най-актуалното ниво.  Вече за трети път BMW Group предлага over-the-air актуализация, този път за около 2 млн. BMW автомобила в целия свят.

До края на 2021 година по пътищата ще се движат над 2,5 млн. свързани автомобили BMW, от такива с конвенционално задвижване, през Plug-in хибриди до напълно електрически, което е най-големият автомобилен парк на света с възможност за актуализация over-the-air.

С въвеждането на новата BMW Operating System 7 (Ver. 21- 07), на 10 октомври 2021 година стартира най-всеобхватната Remote Software Upgrade кампания на BMW Group. Кампанията стартира в Германия и ще продължи и на другите пазари. Във фокуса й са поставени разширяване обхвата и подобренията в системите за подпомагане на водача. Spotify като част от BMW Connected Music ще разшири възможностите за развлечение в автомобила и ще може да предава и подкасти. Благодарение на M Sound Control водачите на BMW M3 и BMW M4 ще могат да се наслаждават на ново, уникално звуково изживяване при шофиране. Като тези функции осигурява на клиентите по-висок комфорт и още повече радост от шофирането.

Нови и разширени функции: 

  • Предотвратяване на ненужни намеси в кормилното управление чрез подобряване на функцията за поддържане на лентата при по-тесни пътища без централна маркировка, както и при калкулирано движение по завои.  
  • Да виждате както вижда BMW. Това е възможно чрез новия Assisted View. Когато е активиран Active Cruise Control (ACC),  BMW    разпознава ситуацията на пътя около автомобила в трафика, дори и при мъгла. Тази функция означава по-висок комфорт и по-висока сигурност, вече и в Китай. 
  • Всеобхватното следене на данните за задръствания чрез RTTI (Real Time Traffic Information) позволява на BMW Maps още  по-прецизно планиране на маршрута и прогнозиране на часа на пристигане.  
  • Чрез BMW Connected Music в автомобила вече могат да бъдат активирани и Spotify Podcast Playlists. Регистриране чрез Spotify App в автомобила и BMW Connected Music ще активира тази функция автоматично.
  • Подобреното разпознаване на водача на автомобила позволява винаги да бъде зареден правилният профил на водача – независимо къде се намира ключът на автомобила в интериора.
  • Чиста емоция обещава BMW M Sound Control за BMW M3 и BMW M4. Както при стартиране на двигателя, така и при превключване на предавките или между различните режими. За тези случаи са предвидени възможности за индивидуализиране на звуците в интериора и едно уникално BMW M Sound изживяване.
  • Разширеното регулиране на силата на звука на Android смартфоните, които са свързани с автомобила чрез Bluetooth, осигурява подобрено изживяване от звука при стрийминг на музика или Podcasts.
Прочети още:
BMW свали head-up дисплея като опция за някои модели заради недостига на чипове

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *