728 x 90

Вижте кои са финалистите за конкурса Best Buy Car 2023

Opel Astra е един от финалистите в конкурса Best Buy Car 2023 на AutoBest. Другите номинирани автомобили за престижната награда са Dacia Jogger, Honda Civic, Peugeot 308, Renault Austral и Toyota Aygo X. Финалният избор ще бъде направен от жури състоящо се от 31 членове от 31 държави, които ще гласуват през предстоящите седмици. Техният

Opel Astra е един от финалистите в конкурса Best Buy Car 2023 на AutoBest. Другите номинирани автомобили за престижната награда са Dacia Jogger, Honda Civic, Peugeot 308, Renault Austral и Toyota Aygo X.

Финалният избор ще бъде направен от жури състоящо се от 31 членове от 31 държави, които ще гласуват през предстоящите седмици. Техният вот ще определи победителят в конкурса, който ще бъде обявен в средата на месец декември.

Заключителният тест ще се проведе на 23 и 24 ноември в Тийсдорф, Австрия, на полигонът Fahrtechnik, управляван от Австрийския автомобилен клуб (OEAMTC), който получи международно признание за провеждане на тестове и обучения. С Teesdorf, разположен в близост до летище Виена, AutoBest установи партньорство за извършване на цялостен пакет от тестове, за да изпита пълния потенциал на автомобилите финалисти в конкурса.

22-рата церемония по връчването на наградите AutoBest ще се проведе в Ротердам, Холандия, през 2023 г. на дата, която предстои да бъде обявена. По-рано тази година 21-то издание на Гала наградите AutoBest се проведе на 9 юни в Royal Palace Music Hall Kirrwiller, близо до Страсбург, Франция.

В продължение на две десетилетия Гала наградите AutoBest се превърнаха в ключовото събитие в автомобилния календар, с художествено съдържание от световна класа и уникален гранд финал за наградата AutoBest.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *