728 x 90

Automechanika Istanbul 2022: Водещото събитие в афтърмаркета се проведе в Турция

Специално разработената цифрова платформа Automechanika Istanbul беше посетена от потребители по целия свят – с 32% повече в сравнение с предишното издание на събитието.

Automechanika Istanbul 2022, водещото международно търговско изложение за свързаната с автомобилите афтърмаркет индустрия в регион, простиращ се от Северна Африка до Източна Европа – и включващ най-вече Турция и съседните страни – се проведе в панаирния и конгресен център TÜYAP в Истанбул. В организирането му участваха турските филиали на Франкфуртския и Хановерския панаир. 

Рекордното петнайсето издание на Automechanika Istanbul отново събра в мегаполиса на Босфора турския индустриален сектор за следпродажбено обслужване на автомобили, чийто обем в износа на Турция надхвърля 30 милиарда щатски долара, с професионалисти от цял свят. В дванайсетте зали на центъра TÜYAP изложението Automechanika Istanbul 2022 беше домакин на 825 компании, предимно производители, и посрещна 34 552 местни и 13 802 чуждестранни потенциални клиенти, което прави общо 48 354 търговски посетители от 141 страни. Специално разработената цифрова платформа Automechanika Istanbul беше посетена от потребители по целия свят – с 32% повече в сравнение с предишното издание на събитието.

Освен в павилионите на Германия, Корея, Мароко, Пакистан, Полша, Индия и Китай, 170 чуждестранни и 655 местни изложители се срещнаха на своите щандове с професионалисти от далечни региони, както и от страни, близки до Турция. В рамките на програмата за делегиране на купувачи, организирана от Министерството на търговията на Република Турция в сътрудничество с Асоциацията на износителите от автомобилния бранш, чуждестранните купувачи на едро имаха възможност по време на панаира да проведат B2B срещи с изложители, регистрирани в  

Голям интерес към темите и събитията в рамките на изложението

Програмата от събития – най-богатата и всеобхватна за всички издания на Automechanika Istanbul от миналото до днес, привлече стотици зрители и участници, присъстващи лично или онлайн в работата на Automechanika Academy, спонсорирана от Castrol. Тук експерти от автомобилния бранш споделиха своите виждания и най-нови разработки в технологиите за електронна мобилност на бъдещето.

Посетителите, които пожелаха да разгледат по-отблизо популярните електрически превозни средства и да получат подробна информация за зарядните станции, проявиха голям интерес към зоната за електронна мобилност. Международният симпозиум на бранша за каросерии (IBIS) представи най-нови изделия и технологии, както и образователно съдържание за професионалисти по ремонт и поддръжка на каросерии, в рамките на сесии, които продължиха през цялото време на изложението. Заинтересуваните посетители на  Automechanika Istanbul 2022 имаха възможност да наблюдават на живо сблъсъка на талантливи и опитни професионалисти по ремонт и поддръжка на автомобили. Победителите от състезанията в три категории, протичащи през всички дни на изложението, бяха наградени с церемония на сцената на Automechanika Academy. Състоялото се седмо издание на OSS (Турската асоциация за следпродажбени услуги в автомобилния бранш) беше домакин на Арнд Франц, главен изпълнителен директор на LKQ, който е една от най-важните фигури в световната индустрия за следпродажбено обслужване на автомобили.

Automechanika Istanbul, част от световната мрежа от специализирани изложения в областта на обслужването и поддръжката на автомобили Automechanika, ще се проведе отново в Истанбулския панаирен и конгресен център TÜYAP през 2023 г.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *