728 x 90

Audi 80 4.2 V8 Quattro – това се казва sleeper! (видео)

В разговорния английски език терминът sleeper се използва често за автомобил, който отвън изглежда стандартно и дори скромно, но под ламарините крие огромна мощност. Перфектен пример за такъв тунинг можете да видите във видеото по-долу. За жалост, клипчето е доста кратко, но пък е красноречиво. Виждаме черен седан Audi 80, който е привидно в стандартен

В разговорния английски език терминът sleeper се използва често за автомобил, който отвън изглежда стандартно и дори скромно, но под ламарините крие огромна мощност. Перфектен пример за такъв тунинг можете да видите във видеото по-долу.

За жалост, клипчето е доста кратко, но пък е красноречиво. Виждаме черен седан Audi 80, който е привидно в стандартен вид. Дори няма лети джанти, а стандартните заводски тасове.

Явно под предния капак нещата далеч не са стандартни. От описанието на видеото разбираме, че оригиналният мотор е сменен с 4.2-литров V8, вързан към Quattro задвижване на четирите колела.

Не знаем кое поколение на 4.2 агрегата на Audi задвижва черния седан, но дори и в една от най-старите си версии той разполага с 280 к.с. В по-новите версии мощността е над 350 к.с.

Какъвто и точно да е агрегатът в този случай… можем да кажем, че върши добра работа. А и звукът е приятен. Убедете се сами в клипчето по-долу.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт