728 x 90

Chrysler доставя коли с различни фарове и липсващи лайстни?!

Дали този Chrysler е напуснал поточните линии в този вид или пък част от компонентите са били сменени в последствие? Засега не е ясно.

Chrysler отдавна не е славната някога и луксозна американска марка автомобили, която всички помним. В момента фирмата се задоволява с доста архаични модели, които използват стари технологии. А изглежда и качеството на производство далеч не е това, което беше.

Автомобилът, който виждате в галерията, чака новия си собственик в дилърство във Флорида. Произведен е преди няколко месеца и е на практика чисто нов. Но вече има дефекти, които трябва да бъдат отстранени.

Както Motor1.com съобщава, лилавият седан е сглобен с различни фарове. От едната страна имаме стандартен фар с прожекторна купа, а от другата – фар с черен рефлектор, който е част от специален визуален пакет за модела.

Друг дефект, който лесно се забелязва, е липсата на хромирани лайстни по предната пасажерска врата. Особено отчетливо това е в горната част, където лайстната е черна, а на задната врата е хромирана.

Би било доста интересно да разберем каква е причината за тези несъответствия. Дали колата е напуснала поточните линии в този вид или пък част от компонентите са били сменени в последствие? Засега не е ясно.

Не е ясно също така какви други изненади крие този екземпляр от седана 300. Chrysler отдавна говори за край на производството на модела, но изглежда в Америка все още има достатъчно клиенти, които го търсят.

Сложната система от приемане на поръчки, производство и доставка до клиенти в автомобилната индустрия не рядко допуска подобни грешки. През ноември миналата година Cadillac направи сервизна акция за около 1000 автомобила, които са получили грешни надписи на задните си капаци.

От Dodge пък трябваше да приберат по сервизите около 500 коли, които са били оборудвани с неправилни джанти спрямо спецификацията, по която са били поръчани.

2 коментари

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

2 Коментари

  • Божката
    януари 7, 2021, 16:13

    а после що японците не купували американски коли 😀

    Отговор
    • Бай Драган@Божката
      декември 28, 2021, 18:41

      Това не е нормално, но по принцип Chrysler е най-боклучивата американска марка. След нея е Форд и производните му и може би най качествени ако може да се употреби такава дума за американска кола са GM и производните му марки

      Отговор

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт