728 x 90

Новият Opel Astra идва през 2021 г., ще се прави в Германия

Новият Opel Astra идва през 2021 г., ще се прави в Германия

Opel анонсира официално плановете си за новото поколение Astra. Автомобилът ще се появи през 2021 година и ще се базира на архитектура от PSA Group. Изглежда задаващият се фейслифт на сегашната Astra ще остане на пазара доста кратко време. Очаква се автомобилът да е готов за лансиране в края на тази година, което означава, че

Opel анонсира официално плановете си за новото поколение Astra. Автомобилът ще се появи през 2021 година и ще се базира на архитектура от PSA Group.

Изглежда задаващият се фейслифт на сегашната Astra ще остане на пазара доста кратко време. Очаква се автомобилът да е готов за лансиране в края на тази година, което означава, че ще остане в продажба приблизително две години.

Що се отнася до неговия наследник, той ще може да се възползва от електрифицирани мотори благодарение на платформата си от френската компания. 

Производството на модела ще се извършва в Рюселсхайм, където се сглобява и Insignia. Astra се правеше там между 2009 и 2015, като в момента се монтира във Великобритания и Полша.

Повече и по-конкретни данни за новата Astra се очакват най-рано догодина.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт