728 x 90

Разпродадоха Honda CB500F веднага след БГ доставката

Новото попълнение в гамата на Honda – CB500F, бе буквално разграбено само седмица след премиерата си на българския пазар. Мотоциклетът бе представен официално по време на първия тест-райд на японската марка. С 500-кубиковия си двигател той е идеално решение за мотористите, които желаят да направят плавен преход към моделите с по-голяма кубатура. Иначе казано –

Новото попълнение в гамата на Honda – CB500F, бе буквално разграбено само седмица след премиерата си на българския пазар. Мотоциклетът бе представен официално по време на първия тест-райд на японската марка.

С 500-кубиковия си двигател той е идеално решение за мотористите, които желаят да направят плавен преход към моделите с по-голяма кубатура. Иначе казано – той е идеалният байк за новопридобилите категория А2. Разчита на 2-цилиндров редови, 4-тактов силов агрегат с макс. мощност 35 кВт(47,6 к.с.).

Неговите изчистените форми осигуряват изключителна аеродинамика и улесняват придвижването в натоварения градски трафик. Изключителната ергономичност позволява на мотористи с различни ръст и килограми да се чувстват удобно.
 
Honda CB500F е част от новата фамилия, включваща супер спортния CBR500R и приключенския CB500X. Стилистично той е по-малък брат на "спортиста" CB1000R.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт