728 x 90

Toyota възражда и MR2?

Toyota върна в употреба легендарно име като Supra, а изглежда във фирмата се обсъжда вероятността същото да се случи и с MR2. Информация за това публикува Car and Drive. Предстои финалното решение на компанията да стане ясно най-вероятно до края на годината, но изгледите са добри според американското издание. Планът е MR2 да се появи

Toyota върна в употреба легендарно име като Supra, а изглежда във фирмата се обсъжда вероятността същото да се случи и с MR2. Информация за това публикува Car and Drive.

Предстои финалното решение на компанията да стане ясно най-вероятно до края на годината, но изгледите са добри според американското издание.

Планът е MR2 да се появи като спортен автомобил с позиция между Supra и 86, с което ще се изпълни мечтата на Акио Тойода, бос на Toyota, за гама от три спортни машини.

Много важна подробност, която предстои да стане ясна, е дали Toyota ще си партнира отново с друг производител при потенциалното изграждане на нов модел. Японците получиха помощ от Subaru и BMW за наличните си в момента спортни коли.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт