728 x 90

Жена вози двете си деца на покрива на колата си, арестуват я

Жена вози двете си деца на покрива на колата си, арестуват я

49-годишната американка Дженифър Джагър от Диксън, Илинойс попадна в ареста по една от най-глупавите причини – за това, че е решила да превози на покрива на колата си двете си непълнолетни дъщери. Историята стартира с желанието на Джагър да прекара надуваемия басейн на децата й до къщата на своя приятелка, където тя и двете й

49-годишната американка Дженифър Джагър от Диксън, Илинойс попадна в ареста по една от най-глупавите причини – за това, че е решила да превози на покрива на колата си двете си непълнолетни дъщери.

Историята стартира с желанието на Джагър да прекара надуваемия басейн на децата й до къщата на своя приятелка, където тя и двете й дъщери отивали на гости. Незнайно защо тя не изпуснала басейна и да го прибере в багажника, а просто го метнала на покрива на автомобила и качила двете си деца в него, за да не го издуха вятърът.

Естествено, в момента, в който Джагър потеглила със своето Audi Q5 другите шофьори, които я видели, се обадили в полицията и малко по-късно ченгетата я спрели.

Двете й дъщери – на 8 и 16 години не успели да се порадват на рискованото пътуване, тъй като полиците действали много бързо, а майка им вече се сдоби с няколко обвинения, включително и за поставяне в опасност на живота на децата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт