728 x 90

Първо изображение от новия Nissan Juke

Първо изображение от новия Nissan Juke

Нисан обяви премиерната дата на второто поколение Juke – машината ще бъде представена на специално мероприятие на 3 септември. Засега компанията разпространи само първи официален тийзър, на който се виждат предните светлини на  "паркетника". Както обещава главният дизайнер на марката Алфонсо Албайс, новият Nissan Juke съхранява общата концепция и пропорциите на сегашния модел, но при

Нисан обяви премиерната дата на второто поколение Juke – машината ще бъде представена на специално мероприятие на 3 септември. Засега компанията разпространи само първи официален тийзър, на който се виждат предните светлини на  "паркетника".

Както обещава главният дизайнер на марката Алфонсо Албайс, новият Nissan Juke съхранява общата концепция и пропорциите на сегашния модел, но при това предлага нови стилови решения. Кросоувърът ще стане по-голям и практичен от предшественика си.

Новият Nissan Juke е изграден върху платформата CMF-B и ще се окаже близък родственик на неотдавна представения кросоувър Renault Captur, второ поколение. Това означава, че под капака ще се окажат турбомоторите 1.0 и 1.3, дизелът 1.5, а допълнително се очаква и плъг-ин хибрид.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт