728 x 90

Новият Ford Bronco ще получи и версия пикап

Новият Ford Bronco ще получи и версия пикап

Доста изненадваща информация за възродения Ford Bronco се появи в някои американски медии. Говори се, че въпросното возило ще получи своя пикап версия, която да се противопостави на Jeep Gladiator. Любопитното тук е, че Bronco всъщност ще се базира на пикап. Архитектурата на Ranger ще послужи за база на офроуд машината, а изглежда пикапът ще

Доста изненадваща информация за възродения Ford Bronco се появи в някои американски медии. Говори се, че въпросното возило ще получи своя пикап версия, която да се противопостави на Jeep Gladiator.

Любопитното тук е, че Bronco всъщност ще се базира на пикап. Архитектурата на Ranger ще послужи за база на офроуд машината, а изглежда пикапът ще се използва за изграждане не още един автомобил от този клас.

Репортажите съобщават, че Bronco пикап ще има четири врати и относително малко товарно "легло". Част от покривните панели ще могат да се премахват, с което возилото ще се превръща в нещо като кабриолет. Функция, която има и Gladiator.

Стандартната версия на Bronco ще се появи през 2020 година, а пикапът се очаква цели четири години по-късно. Все още нищо не е потвърдено от страна на производителя.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт