728 x 90

В Япония представиха обновеният Nissan Skyline

Сегашният Skyline V37 е клонинг на познатия ни седан Infiniti Q50, предназначен за японския пазар. Досега Skyline се отличаваше от глобалния модел само по-разположението на волана (съхранява се дори логото Infiniti върху купето!). Сега във версията под марката Nissan седанът е преживял поредната модернизация във вида на японския Skyline. Появява се нова радиаторна решетка с

Сегашният Skyline V37 е клонинг на познатия ни седан Infiniti Q50, предназначен за японския пазар. Досега Skyline се отличаваше от глобалния модел само по-разположението на волана (съхранява се дори логото Infiniti върху купето!).

Сега във версията под марката Nissan седанът е преживял поредната модернизация във вида на японския Skyline. Появява се нова радиаторна решетка с фирмената V-образна вставка, променени брони, а в задните фарове вече има кръгли светодиодни секции – в чест на характерната особеност от модела до 2002 година.

Интериорът почти не е променен: различен волан, доработена медийна система NissanConnect с функция за дистанционно обновяване "по въздуха" и цветен проекционен екран. Но основно нововъведение е системата ProPilot 2.0, т.е. автопилот от второ поколение, който дори се предлага в стандартната комплектация.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт