728 x 90

Tesla Model S навъртя 900 000 километра и все още се движи

Tesla Model S навъртя 900 000 километра и все още се движи

Дебатът за това колко надеждни са новите електрически автомобили не спира нито за миг. В доказателство на простото им устройство и високата им издръжливост, хора от EV обществото усилено споделят информацията за Tesla Model S, който подмина границата от 900 000 километра. Tesla High Mileage Leaderboard събира данни от екземпляри по целия свят и отскоро

Дебатът за това колко надеждни са новите електрически автомобили не спира нито за миг. В доказателство на простото им устройство и високата им издръжливост, хора от EV обществото усилено споделят информацията за Tesla Model S, който подмина границата от 900 000 километра.

Tesla High Mileage Leaderboard събира данни от екземпляри по целия свят и отскоро има своя нов лидер. Хансьорг Геминген се похвали, че автомобилът му успешно е изминал 900 000 километра и все още продължава да се движи без особени проблеми. Много важно тук е да отбележим, че седанът е получил нов пакет от батерии преди време.

Същият собственик на електрическото возило преди време нашумя с огромния пробег, който навъртя на оригиналния си Tesla Roadster. Цифрата тогава беше 620 000 километра, а спокойно можем да предположим, че в момента тя е още по-висока.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт