728 x 90

Леко освежаване за Skoda Karoq и Kodiaq

Skoda подложи на съвсем лек фейслифт двата си високопроходими модела Kodiaq и Karoq. Визуално, и двете джипки получават надпис Skoda на задния капак, който заменя емблемата на производителя. За първи път този дизайнерски похват беше приложен при новия Scala. Друга новост при моделите е, че вече не е задължително да поръчате двойно предаване, за да

Skoda подложи на съвсем лек фейслифт двата си високопроходими модела Kodiaq и Karoq. Визуално, и двете джипки получават надпис Skoda на задния капак, който заменя емблемата на производителя. За първи път този дизайнерски похват беше приложен при новия Scala.

Друга новост при моделите е, че вече не е задължително да поръчате двойно предаване, за да имате достъп до адаптивно окачване. За новата моделна година подобрена е и системата за наблюдение на мъртвия ъгъл, която получава ново име (Side Assist) и повишен обхват на действие от 20 на 70 метра.

Karoq получава и дизелов двигател със 190 к.с. и по-ниски нива на вредни емисии отпреди. Моторът ще се предлага само със 7-степенна автоматична скоростна кутия с два съединителя. За Kodiaq пък налице са нови 20-цолови лети джанти за определени нива на оборудване.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт