728 x 90

Освежена Mazda2 за японския пазар

Mazda показа обновения субкомпактен модел Mazda2 за японския пазар, който досега там се предлагаше като Demio. Но с последните промени по автомобила той получава и глобално моделно означение, нов дизайн на екстериора и ново оборудване. Дизайнът на Mazda2 вече се вписва с линията, наложена от последните модели на марката – промените се виждат най-лесно при

Mazda показа обновения субкомпактен модел Mazda2 за японския пазар, който досега там се предлагаше като Demio. Но с последните промени по автомобила той получава и глобално моделно означение, нов дизайн на екстериора и ново оборудване.

Дизайнът на Mazda2 вече се вписва с линията, наложена от последните модели на марката – промените се виждат най-лесно при фаровете и радиаторната решетка. Заедно с тях идват и 16-цолови джанти, подобрено окачване, по-добра шумоизолация и нови предложения в списъка с екстри: адаптивни фарове с 40 инвидуални светодиодни модули, активен круиз-контрол с функция за пълно спиране и система да запазване на лентата на движение.

В гамата двигатели влизат 1,5-литров бензинов Skyactiv-G с мощност 110 и 116 конски сили и 1,8-литров дизел Skyactiv-D със 105 конски сили и 250 Nm.

Японските версии на Mazda2 може да се поръчват с предно предаване или задвижване 4х4, както и с 6-степенна механична трансмисия или автоматик, както и със система за векторно разпределение на тягата G-Vectoring Control Plus.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт