728 x 90

Представиха обновената джипка Audi SQ7

Почти месец след премиерата на модернизирания паркетник Audi Q7 беше обновена и неговата топ версия SQ7. Отвън този кросоувър почти не се различава от стандартния модел с пакет S line – нови брони, фарове и радиаторна решетка. Основна особеност на джипката Audi SQ7 са четирите кръгли накрайника на отделителната система, оригиналните 20-цолови джанти и сребристите

Почти месец след премиерата на модернизирания паркетник Audi Q7 беше обновена и неговата топ версия SQ7. Отвън този кросоувър почти не се различава от стандартния модел с пакет S line – нови брони, фарове и радиаторна решетка.

Основна особеност на джипката Audi SQ7 са четирите кръгли накрайника на отделителната система, оригиналните 20-цолови джанти и сребристите корпуси на огледалата за задно виждане. Както и при базовия модел топ версията има в салона нов преден панел с три дисплея – 12.3, 10.1 и 8.6 инча, които почти са изтикали аналоговите органи за управление.

Техническите обновления са в границите на тънките настройки. Audi SQ7 е съхранил турбодизела V8 4.0 с два турбокомпресора. Двигателят както и досега е с 435 к.с. и 900 Нм, като благодарение на електрическото турбо максималната тяга вече е достъпна още при 1000 об/мин. На европейските пазари обновеният Audi SQ7 ще се появи през септември на цена от €94 900.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт