728 x 90

Saleen изкара SUV и градски модели

Saleen изкара SUV и градски модели

Американският производител Saleen заедно със своя китайски технологичен партньор Jiangsu Secco Automobile Technology Corporation представи няколко нови автомобила по време на презентация в Пекин. Официалните данни са малко, но все пак знаем повече подробности за два от представителите. Единият нов модел е високопроходима машина, а другият е малък градски електромобил с автономност от над 300 километра.

Американският производител Saleen заедно със своя китайски технологичен партньор Jiangsu Secco Automobile Technology Corporation представи няколко нови автомобила по време на презентация в Пекин.

Официалните данни са малко, но все пак знаем повече подробности за два от представителите. Единият нов модел е високопроходима машина, а другият е малък градски електромобил с автономност от над 300 километра.

SUV возилото носи името Saleen MAC, а микроколата се казва Maimai. И двете ще се произвеждат в Китай и ще се предлагат само на местния пазар.

Друга изненада от компанията е възраждането на суперколата S7. В новия си вид машината получава битурбо 7.0-литров V8 мотор с мощност от 1500 к.с. Само седем екземпляра ще бъдат произведени, като всички те са за клиенти от Китай.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт