728 x 90

Последни изпитания за Audi Q3 RS

Последни изпитания за Audi Q3 RS

Новото поколение на Audi RS Q3 е почти готово, като в следващите месеци германската марка ще представи новия модел, както и версията му Sportback. Последните тестове на двата автомобила вървят с пълна сила, а според анкетите сред кандидат-купувачите, новите попълнения в RS-гамата на Audi се чакат със сериозно нетърпение. С лансирането на двете версии на

Новото поколение на Audi RS Q3 е почти готово, като в следващите месеци германската марка ще представи новия модел, както и версията му Sportback. Последните тестове на двата автомобила вървят с пълна сила, а според анкетите сред кандидат-купувачите, новите попълнения в RS-гамата на Audi се чакат със сериозно нетърпение.

С лансирането на двете версии на новия RS Q3 в Audi Sport ще влязат в натоварен период, който се очаква да продължи поне половин година, тъй като след тях ще дойдат премиерите на RS6 Avant, RS7 Sportback и RS Q8.

Очаква се, че новият RS Q3 ще прескочи границата от 400 конски сили, като ще получи модернизирана версия на двигателя от актуалния RS3, като освен повишената мощност, тук трябва да се отбележи и олекотяването на самия мотор.

В Audi подготвят и нова версия на SQ3, която ще бъде позиционирана под RS Q3 и се очаква да е с мощност над 300 конски сили, но този автомобил ще се задвижва от 4-цилиндров турбо мотор, а не от 5-цилиндровия агрегат на RS Q3.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт