728 x 90

Следващият BMW 5-Series минава и на ток?

Следващият BMW 5-Series минава и на ток?

Макар и на този етап да е трудно да си представим изцяло електрическа версия на BMW Серия 5, то по всичко личи, че ще трябва да свикнем с тази идея през следващите години. По данни на BMW Blog, които не можем да смятаме за официални все още, следващата генерация на популярния премиум автомобил ще се

Макар и на този етап да е трудно да си представим изцяло електрическа версия на BMW Серия 5, то по всичко личи, че ще трябва да свикнем с тази идея през следващите години.

По данни на BMW Blog, които не можем да смятаме за официални все още, следващата генерация на популярния премиум автомобил ще се предлага в две различни изцяло електрически версии.

Слуховете са за варианти с двойно и само задно предаване – по подобие на сегашните модели от семейството 5-та Серия. Говори се за няколко по големина пакета от батерии, осигуряващи пробег между 400 и цели 700 километра.

BMW Blog припомня, че баварската компания обяви доста амбициозен план за електрификация на моделната си гама. Първоначалният план беше за до 25 електрически или хибридни коли до 2025 година, но графикът беше коригиран на 2023 г.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт