728 x 90

BMW обмисля още един малък кросоувър?

BMW обмисля още един малък кросоувър?

Изглежда моделната офанзива на BMW не е приключила или поне така твърди авторитетното британско издание AutoExpress. Колегите ни съобщават, че баварците обмислят лансирането на още един кросоувър модел. Според наличната към момента информация, дължината на джипката ще бъде малко над четири метра, като целта е тя да се позиционира най-ниско в Х портфолиото на марката.

Изглежда моделната офанзива на BMW не е приключила или поне така твърди авторитетното британско издание AutoExpress. Колегите ни съобщават, че баварците обмислят лансирането на още един кросоувър модел.

Според наличната към момента информация, дължината на джипката ще бъде малко над четири метра, като целта е тя да се позиционира най-ниско в Х портфолиото на марката.

Интересното е, че BMW обмисля възможността да излезе извън познатата номенклатура за новия си кросоувър, който не е изключено да се казва Urban X.

Независимо от името, машината би трбявало да се базира на актуалната 1-Series и да дели платформата UKL1 с нея. Двигателите ще са само 3- и 4-цилиндрови, а не е изключено да видим и хибриди.

Кога точно ще видим автомобила, засега остава неясно. Най-вероятно това няма да се случи преди 2021 година, но засега потвърждение от страна на BMW липсва.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт