728 x 90

Logan и Stepway получиха нова визия за Южна Америка

Renault обнови популярните си модели Logan и Stepway за пазарите в Южна Америка. Двете коли се продават в Европа с логото на Dacia. Визуалните промени са доста сериозни спрямо това, което познаваме от двете коли. Стоповете имат изцяло нова форма, която не сме виждали досега от Dacia, а отпред ревизията е по-лека. В интериора, казват

Renault обнови популярните си модели Logan и Stepway за пазарите в Южна Америка. Двете коли се продават в Европа с логото на Dacia.

Визуалните промени са доста сериозни спрямо това, което познаваме от двете коли. Стоповете имат изцяло нова форма, която не сме виждали досега от Dacia, а отпред ревизията е по-лека.

В интериора, казват от компанията, са поставени нови материали, като тапицерията на корите на вратите и волана. Освен това, обезшумяването е по-добро. На борда има 7-инчов екран с възможност за връзка Android Auto и Apple CarPlay.

Двигателите са два, като по-мощният получава нова опционална CVT кутия. Мощността е 115 к.с., а работният обем – 1.6 литра. По-малкият мотор е 1-литров и има 78 к.с.

Интересното е, че Logan и Sandero вече се продават отделно от Stepway. Последният доскоро беше част от гамата на Sandero, но вече ще се предлага като отделна серия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт