728 x 90

Nissan разкри още малко от новия Juke

Nissan разкри още малко от новия Juke

Новият Nissan Juke ще бъде представен на 3 септември, а сега сме на етап, в който от компанията ни показват малко по малко отделни елементи от модела. Третият тийзър за бъдещия Juke вече е факт, като размазаната нискокачествена снимка може да се направят поне два извода: новият Juke получава по-логични пропорции и се отказва от

Новият Nissan Juke ще бъде представен на 3 септември, а сега сме на етап, в който от компанията ни показват малко по малко отделни елементи от модела. Третият тийзър за бъдещия Juke вече е факт, като размазаната нискокачествена снимка може да се направят поне два извода: новият Juke получава по-логични пропорции и се отказва от интересната форма на стоповете, които приличаха на бумеранг.

А заедно с пропорциите се променя и силуета на колата, като това означава повече пространство за пътуващите отзад, като и най-вероятно и по-голям багажник.

Все още няма яснота дали тази посока на развитие на дизайна на Juke ще допадне на феновете на модела, който с противоречивия си дизайн от 2010 година насам успя да си създаде вярна и доста сериозна клиентска база.

Това обаче ще стане ясно известно време след дебюта на новия модел, тъй като очакванията на компанията за съдбата на Juke може отново да се окажат по-далеч от реалността. При лансирането на първия Juke създателите му и маркетинговият екип, който работи с тях бяха уверени, че субкомпактният кросоувър е създаден за млади мъже, лидери на общноститте, в които живеят и работят, а след това се оказа, че почти 90 процента от купувачите са жени, които се оказаха най-верните фенове на дизайна на колата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт