728 x 90

BMW спира кабриолетите си след сегашната генерация?

BMW спира кабриолетите си след сегашната генерация?

Любопитна информация публикува изданието Automobile Magazine. Колегите ни твърдят, че съществува голяма вероятност BMW да спре предлагането на кабриолетите 2-Series, 8-Series и Z4 след края на сегашния им жизнен цикъл. Успокояващото в случая е, че репортажът се базира на данни от неизвестни източници в близост до фирмата, без да са налице изказвания от босове в BMW,

Любопитна информация публикува изданието Automobile Magazine. Колегите ни твърдят, че съществува голяма вероятност BMW да спре предлагането на кабриолетите 2-Series, 8-Series и Z4 след края на сегашния им жизнен цикъл.

Успокояващото в случая е, че репортажът се базира на данни от неизвестни източници в близост до фирмата, без да са налице изказвания от босове в BMW, които да насочват към подобен ход.

Съмнение поражда и фактът, че 8-Series Convertible е изключително пресен модел на пазара и появата му бе очаквана от феновете доста дълго време. Същото може да се каже и за Z4.

Други модели на марката, чието бъдеще се обсъжда, са Х2 и стандартната версия на Серия 7 (не дълга база). Дали някой от изброените ще изчезне в скоро време, само времето ще покаже.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт