728 x 90

Комбито Subaru Levorg без турбомотори в Европа

В Европа започнаха продажбите на комбито Subari Levorg от новата моделна година. На Стария континент колата се предлагаше с два турбомотора: 1.6 (170 к.с., 250 Нм) и 2.0 (300 к.с., 400 Нм). Но в новите машини тези силови агрегати липсват, като в Европа единственият двигател ще бъде двулитровият атмосферник от семейство FB с мощ 150

В Европа започнаха продажбите на комбито Subari Levorg от новата моделна година. На Стария континент колата се предлагаше с два турбомотора: 1.6 (170 к.с., 250 Нм) и 2.0 (300 к.с., 400 Нм).

Но в новите машини тези силови агрегати липсват, като в Европа единственият двигател ще бъде двулитровият атмосферник от семейство FB с мощ 150 к.с. и максимален въртящ момент 198 Нм. По този начин изпълняват пълното съответствие с екологичните норми Euro 6d-Temp. Паспортният разход на гориво по цикъла WLTP е 7,3 л в смесен режим.

Отказът от турбодвигатели е повлиял на външността на леврога: капакът с характерните "ноздри" е отстъпил място на гладки детайли. По този начин екстериорът дори е станал по-симпатичен, но това едва ли ще се понрави на заклетите "субаристи".

В останалото външността на практика не се е променила. А както и преди Subaru Levorg се оборудва с вариатор Lineartronic и пълно задвижване. Комбито се предлага с избор от три комплектации, като топ версията струва €35 хиляди и има кожен сало и панорамен покрив.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт