728 x 90

Следващото поколение BMW Серия 7 може да има чисто електрическа версия

Следващото поколение BMW Серия 7 може да има чисто електрическа версия

Следващата генерация BMW 7-Series може да се окаже революционна за баварската марка. Актуални репортажи хвърлят повече светлина върху плановете на компанията, като засега липсва потвърждение от страна на BMW. Най-последните слухове поставят изцяло електрическа версия на модела като част от семейството на новата 7-ма Серия. Смята се, че името на возилото ще бъде i7, а

Следващата генерация BMW 7-Series може да се окаже революционна за баварската марка. Актуални репортажи хвърлят повече светлина върху плановете на компанията, като засега липсва потвърждение от страна на BMW.

Най-последните слухове поставят изцяло електрическа версия на модела като част от семейството на новата 7-ма Серия. Смята се, че името на возилото ще бъде i7, а пробегът с едно зареждане ще достига до невероятните от днешна гледна точка 700 км.

Що се отнася до мощността, можем спокойно да очакваме над 600 к.с., по-скоро цифра в региона на 650 к.с. Това ще превърне модела в най-мощният сериен 7-Series в историята.

По-рано тази година беше спекулирано, че новата "Седмица" може да се раздели с V8 и V12 двигателите си. Вместо тях, премиум луксозният седан ще залага на 3.0-литрови агрегати с хибридна тяга.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт