728 x 90

Задава се ново поколение Hyundai i10 – ето и първата скица

    Hyundai започна подготовката си за лансирането на следващото поколение i10. Братският модел на KIA Picanto ще се появи в чисто новата си трета генерация по време на изложението във Франкфурт през септември, а налице вече е първа дизайнерска скица от возилото. Пропорциите на новия i10 са предефинирани по ширина, височина и дължина, за да създадат

    Hyundai започна подготовката си за лансирането на следващото поколение i10. Братският модел на KIA Picanto ще се появи в чисто новата си трета генерация по време на изложението във Франкфурт през септември, а налице вече е първа дизайнерска скица от возилото.

    Пропорциите на новия i10 са предефинирани по ширина, височина и дължина, за да създадат един нов енергичен и открояващ се дизайн. Новата интерпретация на Каскадната предна решетка изразява спортен характер и включва в дизайна си дневните светлини, като по този начин продължава дизайнерските елементи от сегашното поколение i10.

    Новите триъгълни въздухозаборници подчертават ширината и стойката на автомобила, както и повишават аеродинамиката му. Х-образната С-колона, видима от далечина, ясно идентифицира автомобила и привлича погледите.

    Новият Hyundai i10 плътно следва политиката на марката на тема безопасност, затова моделът ще разполага с най-богата гама от системи за безопасност в своя клас. Ново поколение автономна аварийна спирачка (FCA) използва сензори, за да разпознава не само автомобили, но и пешеходци. Стандартно ще се предлагат и система за разпознаване на умора (DAW), както и система за следене на пътната лента (LKA).

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт