728 x 90

Hyundai зарадва многодетно семейство с чисто нов Palisade в САЩ

Hyundai подари чисто нов 8-местен SUV Palisade на семейство в американския щат Охайо. Причината за това е трогващата история на родителите Дон и Мишел, които наскоро осиновиха четири деца. Двамата вече са отгледали шест други деца, които живеят самостоятелно и не се нуждаят от родителска грижа. Вместо да се отдадат на заслужена пенсия, двамата решават

Hyundai подари чисто нов 8-местен SUV Palisade на семейство в американския щат Охайо. Причината за това е трогващата история на родителите Дон и Мишел, които наскоро осиновиха четири деца.

Двамата вече са отгледали шест други деца, които живеят самостоятелно и не се нуждаят от родителска грижа. Вместо да се отдадат на заслужена пенсия, двамата решават да се впуснат отново в родителския свят.

Историята им бе разказана от Good Morning America и стигна до цяла Америка. Първият жест на Hyundai бе покана за премиерата на Palisade в Лос Анджелис през ноември миналата година, a сега корейците връчиха ключовете от чисто нов екземпляр от модела.

В момента семейството има за членове Дон, Мишел, Дан, Дъстин, Хилари, Регън, Бретан, Мади, Лили, Люси, Лондон, Бруклин и – разбира се – новият Palisade.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт