728 x 90

Extender е първият пикап в историята на марката MG

MG лансира първия в своята история пикап, който засега е достъпнен на пазара в Тайланд. Машината е ребрандирана версия на китайския SAIC Maxus T70. Този ход предполага относително малко промени. Така, предницата има нов дизайн, който отговаря на корпоративната визия на британската компания. Воланът пък е преместен от дясната страна, за отговаря на изискванията в Тайланд.

MG лансира първия в своята история пикап, който засега е достъпнен на пазара в Тайланд. Машината е ребрандирана версия на китайския SAIC Maxus T70.

Този ход предполага относително малко промени. Така, предницата има нов дизайн, който отговаря на корпоративната визия на британската компания. Воланът пък е преместен от дясната страна, за отговаря на изискванията в Тайланд.

Extender ще се предлага в две дължини – стандартна и удължена база. Задвижването идва от 2.0-литров дизел със 163 к.с., който може да си партнира с 6-степенна ръчка или 6-скоростен автоматик.

Стандартно, тягата се изпраща само до задната ос, а срещу доплащане налице ще бъде и 4х4 версия. По-скъпите нива на оборудване получават автоматичен климатик, навигационна система, LED дневни светлини и други.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт