728 x 90

Kia показа новия Mohave

КИА публикува първи фотографии от новото поколение на големия сериен всъдеход Mohave. Разпространението на модела на домашния южнокорейски пазар ще се състои през септември 2019 г., а след това той ще се добере и до други държави. Като цяло новата джипка си прилича с концепта Mohave Masterpiece, който беше представен през март тази година на

КИА публикува първи фотографии от новото поколение на големия сериен всъдеход Mohave. Разпространението на модела на домашния южнокорейски пазар ще се състои през септември 2019 г., а след това той ще се добере и до други държави.

Като цяло новата джипка си прилича с концепта Mohave Masterpiece, който беше представен през март тази година на автомобилното изложение в Сеул. Основните отличия с прототипа се отнасят към оформлението на радиаторната решетка, формата на корпусите на външните огледала, както и в багажника и фаровете против мъгла.

Серийният кросоувър е получил същите светодиодни предни фарове с четири секции и нова емблема Mohave, която заменя класическото лого на Kia. По предварителни данни, в Южна Корея новият Kia Mohave ще се предлага с трилитров турбодизел V6 за 260 к.с. и 560 Нм въртящ момент. Двигателят работи в комплект с осемстепенна автоматична скоростна кутия и система за пълно задвижване.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт