728 x 90

След година идва купеобразният SUV Infiniti QX55

    В моделната редица на Infiniti се очаква интересно попълнение, след като компанията анонсира купеобразният кросоувър с индекс QX55. Засега е обнародван само един тийзър със силуета на колата, а технически подробности съвсем липсват. Само беше обявено, че Infiniti QX55 ще се появи на пазара през лятото на 2020 година. Според официална информация, новият модел се

    В моделната редица на Infiniti се очаква интересно попълнение, след като компанията анонсира купеобразният кросоувър с индекс QX55. Засега е обнародван само един тийзър със силуета на колата, а технически подробности съвсем липсват.

    Само беше обявено, че Infiniti QX55 ще се появи на пазара през лятото на 2020 година. Според официална информация, новият модел се разработва по мотиви от кросоувъра Infiniti FX, първо поколение.

    Самият модел FX/QX70 беше свален от производство през 2018 г., но и не трябва Infiniti QX55 да се смята за неин наследник. Съдейки по всичко, очаква ни купеобразна версия на съществуващата "паркетна" джипка Infiniti QX50, която е с принципно различна платформа – с напречно разположен двигател и предно задвижване, основно.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт