728 x 90

Nissan показа новия Juke с камуфлаж

Nissan продължава подготовката си за дебюта на следващото поколение Juke. Той ще се състои в началото на септември онлайн, а в края на същия месец ще видим возилото и по време на изложението във Франкфурт. За първи път можем да погледнем към кросоувъра в цялостен вид, макар и с камуфлажно фолио. На първо четене колата

Nissan продължава подготовката си за дебюта на следващото поколение Juke. Той ще се състои в началото на септември онлайн, а в края на същия месец ще видим возилото и по време на изложението във Франкфурт.

За първи път можем да погледнем към кросоувъра в цялостен вид, макар и с камуфлажно фолио. На първо четене колата изглежда малко по-голяма от своя предшественик, но цялостната форма е запазена.

Новият Juke ще е изграден върху платформата CMF-B, използвана от Renault и Nissan и която се появи при петото поколение на Clio. Както и досега, гамата двигатели ще включва бензинови и дизелови мотори, като в основата й ще са 1.0- и 1.3-литрови бензинови турбо двигатели, както и нова версия на успешния 1.5 dCi мотор.

Естествено, ще има и по-спортна версия с 1.6-литров бензинов турбо мотор от последното Clio RS с мощност 200 конски сили, а в бъдещата версия Nismo и с по-голяма мощност. За близкото бъдеще е предвидена и plug-in хибридна версия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт