728 x 90

Hyundai загатна за нов електрически концепт

Hyundai загатна за нов електрически концепт

Hyundai ще разкрие чисто нов концептуален автомобил по време на изложението във Франкфурт в края на септември. Компанията подсказа за намеренията си с предварителни изображения на студията. Корейците обясняват, че концептът ще загатва за бъдещият дизайнерски език, който компанията ще използва за изцяло електрическите си модели. Интересното е, че возилото е вдъхновено от първия сериен

Hyundai ще разкрие чисто нов концептуален автомобил по време на изложението във Франкфурт в края на септември. Компанията подсказа за намеренията си с предварителни изображения на студията.

Корейците обясняват, че концептът ще загатва за бъдещият дизайнерски език, който компанията ще използва за изцяло електрическите си модели. Интересното е, че возилото е вдъхновено от първия сериен модел на марката.

Първата снимка на колата подсказва, че каросерията ще има ретро форма с остри линии и прави ъгли. Отпред пък отикриваме интересни "фарове", за които се загатва чрез графика в общ панел с решетката.

Премиерата на концепта с име 45 е насрочена за 10 септември, когато ще видим и новия i10, както и електрифицирана състезателна кола от Hyundai.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт