728 x 90

Осветена решетка и за BMW 5-Series

Осветена решетка и за BMW 5-Series

С премиерата на новото поколение X6, BMW предостави на клиентите си допълнителна възможност за индивидуализация на техния автомобил. Голямата купе-джипка може да се поръчва с осветена радиаторна решетка. С времето тази екстра най-вероятно ще се появи при голяма част от моделите на баварците. Доказателството за това идва от 5-та Серия, която вече може да се

С премиерата на новото поколение X6, BMW предостави на клиентите си допълнителна възможност за индивидуализация на техния автомобил. Голямата купе-джипка може да се поръчва с осветена радиаторна решетка.

С времето тази екстра най-вероятно ще се появи при голяма част от моделите на баварците. Доказателството за това идва от 5-та Серия, която вече може да се поръча с LED осветление зад "бъбреците" на някои пазари.

Името на тази екстра е Chrome Iconic Glow Kidney Grilles, като в САЩ цената й ще бъде над 600 долара. Осветената решетка играе ролята на "welcome light" и светва още с отключването или приближаването на автомобила.

Интересно е да се отбележи, че BMW далеч не е първият производител, който предлага подобна LED функция. Конкурентите от Mercedes-Benz въведоха осветено лого за някои от моделите си още преди шест години.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт