728 x 90

Вендинг машина продава коли в Лондон

В Лондон вече има вендинг машина, която позволява за няколко минути да си купиш нов автомобил. Досега тези апарати бяха по-популярни за покупка на кафе, сандвич, цигари… Устройството в британската столица предлага за пазаруване елмобил Renault Zoe – без отиване до дилър и предварителна заявка. Апаратът се намира в район Спиталфийлдс – в източната част

В Лондон вече има вендинг машина, която позволява за няколко минути да си купиш нов автомобил. Досега тези апарати бяха по-популярни за покупка на кафе, сандвич, цигари… Устройството в британската столица предлага за пазаруване елмобил Renault Zoe – без отиване до дилър и предварителна заявка.

Апаратът се намира в район Спиталфийлдс – в източната част на Лондон. Около три месеца са били необходими на група от шест инженера да сглобят хранилището с прозрачни стени и автоматични врати, както и безконтактна система за плащане.

Стойността на елмобила е точно 16 000 паунда, като сумата е одобреба от дилър. По този начин клиентът може да бъде уверен, че при покупката няма да последват никакви утежнения и предложения за различни бонуси.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт