728 x 90

Тестваме чисто новия Skoda Kamiq – кажете ни какво искате да знаете!

Новият градски SUV Skoda Kamiq е избрал да стартира нашествието си в Европа от най-подходящото място – седалището на Европейския парламент Страсбург и чаровните пейзажи на Елзас. Кросоувърът е компактен отвън, но просторен отвътре, пъргав е и лесно маневрира по малките улички, но е стабилен и в завои по планината, комфортен и динамичен на магистрала.

Новият градски SUV Skoda Kamiq е избрал да стартира нашествието си в Европа от най-подходящото място – седалището на Европейския парламент Страсбург и чаровните пейзажи на Елзас.

Кросоувърът е компактен отвън, но просторен отвътре, пъргав е и лесно маневрира по малките улички, но е стабилен и в завои по планината, комфортен и динамичен на магистрала.

Първите ни впечатления са, че това е модерен и богато оборудван типичен представител на градските SUV-та, с типичните за чешката марка Simply Clever удобни решения и оптималното съотношение между качество и цена.

Очакванията са той бързо да си проправи път към върховете в този най-бурно развиващ се сегмент – само за последната година ръстът в този клас автомобили е 13%.

С удоволствие бихме отговорили на въпросите ви за автомобила – ако нещо ви интересува, просто ни пишете с коментар във Facebook под тази новина.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт