728 x 90

Suzuki изтегля Celerio и Baleno от Европа?

Suzuki изтегля Celerio и Baleno от Европа?

Suzuki изглежда планира да спре продажбата на два от най-евтините си модела за Европа. Става дума за Celerio и Baleno, които няма да могат да се поръчват във Великобритания след края на август. Макар и засега да липсва информация за останалата част на Стария континент, специализирани медии твърдят, че това е следващият ход на японската

Suzuki изглежда планира да спре продажбата на два от най-евтините си модела за Европа. Става дума за Celerio и Baleno, които няма да могат да се поръчват във Великобритания след края на август.

Макар и засега да липсва информация за останалата част на Стария континент, специализирани медии твърдят, че това е следващият ход на японската марка.

Говорител на Suzuki коментира, че брандът ще се фокусира върху моделите, които се търсят по-добре от потребителите. Става дума за Ignis, Swift, S-Cross и Vitara.

През 2018 година, японците реализираха около 15 000 бройки Baleno и над 22 000 бройки Celerio на територията на Европа. За сравнение, Swift бе закупен от над 55 000 човека за същия период от време.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт