728 x 90

Дали новото Audi RS7 ще изглежда така?

    След премиерата на най-мощното бързото комби в историята на Audi, тази на RS6 Avant, феновете бавно поглеждат към следващото RS попълнение в редиците на компанията. Става дума за RS7, което би трябвало да се появи относително скоро с оглед на напредналата тестова и развойна фаза по модела. Не е изключено да го видим още преди

    След премиерата на най-мощното бързото комби в историята на Audi, тази на RS6 Avant, феновете бавно поглеждат към следващото RS попълнение в редиците на компанията.

    Става дума за RS7, което би трябвало да се появи относително скоро с оглед на напредналата тестова и развойна фаза по модела. Не е изключено да го видим още преди края на годината.

    За да ни улесни в чакането, агенцията Carlifestyle представя рендър на модела, който предлага доста правдоподобна визия. Дизайнът е вдъхновен от RS6 Avant и определено съвпада с видяното по шпионските снимки до момента.

    Можем да смятаме за 100 процента сигурно, че RS7 ще използва задвижващата система на мощното комби. Това означава, че под предния капак ще се крие 4.0-литров V8 битурбо мотор, който ще генерира 591 к.с. 

    Автоматична трансмисия и 4х4 предаване Quattro предават мощността, както и 800 Нм въртящ момент, до четирите колела. Двигателят използва мека хибридна система за постигането на впечатляващия въртящ момент.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт