728 x 90

Ferrari представи два нови кабриолета – 812 GTS и F8 Spider

Ferrari представи два нови кабриолета – 812 GTS и F8 Spider

Лятото може и да е към своя край, но Ferrari ще използва и последните слънчеви дни подобаващо. Италианците извадиха два чисто нови открити автомобила, които ще направят своя публичен дебют утре по време на изложението във Франкфурт. Първото предложение е F8 Spider, наследник на 488 Spider. Покривът на машината се разгъва за 14 секунди, като това

Лятото може и да е към своя край, но Ferrari ще използва и последните слънчеви дни подобаващо. Италианците извадиха два чисто нови открити автомобила, които ще направят своя публичен дебют утре по време на изложението във Франкфурт.

Първото предложение е F8 Spider, наследник на 488 Spider. Покривът на машината се разгъва за 14 секунди, като това се случва при скорост на движение от не повече от 45 км/ч.

Задвижването е поверено на същия 3.9-литров V8 мотор, който използва и купе версията. Мощността е 711 к.с., а въртящият момент достига 770 Нм. 50-те конски сили повече от предшественика осигуряват спринт от място до 100 км/ч за 2.9 секунди.

Другото ново открито предложение на бранда от Маранело се казва 812 GTS и се явява кабрио версия на 812 Superfast. Моторът и тук е споделен между двете коли – 6.5-литров атмосферен V12 със 789 к.с.

Ferrari описва модела като най-мощния кабриолет, който можете да си купите на пазара днес. И тук ускорението до 100 км/ч става за под три секунди, а до 200 км/ч машината може да вдигне 8.3 секунди. Топ скоростта е 340 км/ч.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт