728 x 90

На 15 септември в цялата страна Ден в памет на загиналите мотористи

На 15 септември в цялата страна Ден в памет на загиналите мотористи

За четвърти пореден път ще отбележим Деня в памет на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти. Това ежегодно събитие е инициирано от BMM и социалната мото кампания "Ние сме хора, не “донори”. То традиционно се провежда в третата неделя на месец септември и тази година ще е на 15 септември. Партньор в инициативата

За четвърти пореден път ще отбележим Деня в памет на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти. Това ежегодно събитие е инициирано от BMM и социалната мото кампания "Ние сме хора, не “донори”.

То традиционно се провежда в третата неделя на месец септември и тази година ще е на 15 септември. Партньор в инициативата е ГДНП – МВР.

Кръвната война по българските пътища продължава. И през изминалата година от този свят си отидоха много български мотоциклетисти. Заминаха там, където мото сезонът е вечен. А нас ни оставиха със счупени сърца и безсилни.

Затова и тази година ще се съберем в Деня в памет на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти. На 15 септември 2019 г. в цяла България:
– ще фокусираме по адекватен начин вниманието на всички участници в пътното движение върху нас – мотористите;
– ще дадем своя дан за по-голяма толерантност на пътното платно и за намаляване на агресията по пътя;
– ще покажем, че ние – мотоциклетистите, сме дисциплинираните и културни участници в пътното движение.

До момента има определени 23 локации в цялата страна, където ще се отбележи Деня в памет на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти. По азбучен ред това са: Асеновград, Ботевград, Бургас, Варна, Видин, Враца, Добрич, Несебър, Нови пазар, Пазарджик, Панагюрище, Петрич, Пирдоп, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, София, Стара Загора, Търговище, Харманли, Шумен и Ямбол.

В София събитието ще се проведе на 15 септември 2019 г., от 11.15 ч. пред Националния исторически музей в кв. “Бояна”. Къде в останалите градове на България, кога и как ще бъде отбелязан Денят в памет на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти – вижте тук: https://bmm.bike/obshtestvo/kade-i-kak-shte-otbelezhim-15-septemvri. Всички желаещи – мотористи и не-мотористи, които искат да засвидетелстват почитта и уважението си към загиналите ни колеги, са добре дошли.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт