728 x 90

Няма да има наследник на Ferrari Dino

    Години наред се говореше, че Ferrari работи по наследник на легендарния модел от миналото Dino. Смяташе се, че суперколата ще бъде най-евтината в гамата на марката от Маранело. По всичко личи, че това няма да се случи. За това ни съобщава репортаж на Autocar, който се позовава на интервю с шеф на марката. "Никога не

    Години наред се говореше, че Ferrari работи по наследник на легендарния модел от миналото Dino. Смяташе се, че суперколата ще бъде най-евтината в гамата на марката от Маранело.

    По всичко личи, че това няма да се случи. За това ни съобщава репортаж на Autocar, който се позовава на интервю с шеф на марката.

    "Никога не бих използвал думата мъртъв за Dino в стратегията ни. Но със сигурност идета не стои на дневен ред, поне към днешна дата," коментира главният търговски директор на Ferrari Енрико Галиера.

    Преди време се говореше, че малката суперкола ще използва 2.9-литровия V6 битурбо мотор на Alfa Romeo Giulia QV с помощ от електромотор. Финалната цел трябваше да бъде цена от близо 150 000 евро.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт