728 x 90

Skoda Rapid все пак съществува, но не за Европа

Skoda Rapid все пак съществува, но не за Европа

Skoda замени бюджетното си предложение Rapid по-рано тази година с лансирането на чисто новата Scala. Моделът е далеч по-изпипан, високотехнологичен и приятен за окото. Rapid вече не може да се намери при дилърите на марката в Европа, но Skoda ще продължи да го продава на други пазари. Основно това ще се случва в Китай, където

Skoda замени бюджетното си предложение Rapid по-рано тази година с лансирането на чисто новата Scala. Моделът е далеч по-изпипан, високотехнологичен и приятен за окото.

Rapid вече не може да се намери при дилърите на марката в Европа, но Skoda ще продължи да го продава на други пазари. Основно това ще се случва в Китай, където моделът получи леко освежаване.

Както е видно, дизайнът на фейслифтирания автомобил доста наподобява този на Scala, особено в предната част. Все пак, лесно си личи, че Rapid остава бюджетно предложение.

За разлика от Scala, която използва модерната модулна платформа MQB, Rapid все още се базира на архитектурата A05, която се използваше от предишното поколение Volkswagen Polo.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт