728 x 90

Показват обновения Nissan Titan на 26 септември в Тексас

Показват обновения Nissan Titan на 26 септември в Тексас

Японският автомобилен производител Нисан ще представи обновения пикап Nissan Titan на 26 септември по време на традиционния панаир в Тексас, съобщи пресслужбата на компанията. Съгласно информацията, снимката и видеотийзъра посветени на бъдещия модел, външността на рестайлинговия Titan ще стане още по-агресивна с обновените лого и радиаторна решетка. В движение Nissan Titan фейслифт ще се привежда,

Японският автомобилен производител Нисан ще представи обновения пикап Nissan Titan на 26 септември по време на традиционния панаир в Тексас, съобщи пресслужбата на компанията. Съгласно информацията, снимката и видеотийзъра посветени на бъдещия модел, външността на рестайлинговия Titan ще стане още по-агресивна с обновените лого и радиаторна решетка.

В движение Nissan Titan фейслифт ще се привежда, най-вероятно, с помощта на 5.6-литров V8 мотор (395 к.с.) и 7-скоростна автоматична трансмисия. В модификацията PRO-4X пикапът ще бъде снабден с амортисьори от Bilstein, заден диференциал с електронна блокировка и защита на дъното.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт