728 x 90

Обновеният Ford F-Series Super Duty може да тегли до 16.7 тона!

Обновеният Ford F-Series Super Duty може да тегли до 16.7 тона!

Преди няколко месеца, Ford представи обновената версия на най-големия си пикап в САЩ, който носи името Super Duty. Тогава бяха разпространени детайли за задвижващите агрегати, но не бяха изкарани част от най-важните цифри за модела. А в този клас пикапи много важни са данните са възможностите на тръка да дърпа прикачен товар. Сега стана ясно,

Преди няколко месеца, Ford представи обновената версия на най-големия си пикап в САЩ, който носи името Super Duty. Тогава бяха разпространени детайли за задвижващите агрегати, но не бяха изкарани част от най-важните цифри за модела.

А в този клас пикапи много важни са данните са възможностите на тръка да дърпа прикачен товар. Сега стана ясно, че Super Duty за моделна година 2020 ще може да дърпа до 16 782 килограма или почти 16.8 тона прикачен товар.

Тези възможности ще се предлагат във версиите, оборудвани с 6.7-литров дизелов мотор, чиято максимална мощност е 475 к.с., а въртящият момент достига 1423 Нм.

При версиите с 6.2-литров V8 бензин, Super Duty ще може да натовари до 3560 килограма в товарния си отсек. Това според Ford е най-добро постижение за класа на големите пикапи в САЩ.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт