728 x 90

Сервизна акция за Toyota Supra от… BMW

Малка сервизна акция беше обявена в САЩ за възродения спортен автомобил Toyota Supra. Кампанията с номер 19V653000 обхваща едва седем автомобила, като четири от тях са вече прегледани. Но това далеч не е интересното в този случай. Тъй като Supra дели общи технологии с Z4, като и двата модела се правят в една и съща фабрика

Малка сервизна акция беше обявена в САЩ за възродения спортен автомобил Toyota Supra. Кампанията с номер 19V653000 обхваща едва седем автомобила, като четири от тях са вече прегледани.

Но това далеч не е интересното в този случай. Тъй като Supra дели общи технологии с Z4, като и двата модела се правят в една и съща фабрика в Австрия, сервизната акция се изпълнява от BMW.

Американската агенция за пътна безопасност NHTSA е идентифицирала потенциален проблем със закрепващата точка на колана на шофьорската седалка. Това е наложило акцията, като остава да бъдат прегледани само още три бройки.

Тук идва и вторият куриоз. Ако наистина бъдат открити проблеми със заварките в конструкцията на предпазния колан, BMW ще смени изцяло автомобилите като ще предостави на клиентите чисто нови бройки.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт