728 x 90

Volkswagen Group планира разместване: SEAT нагоре, Skoda надолу

Volkswagen Group планира разместване: SEAT нагоре, Skoda надолу

Актуален репортаж на Automotive News съобщава за намеренията на Volkswagen Group да препозиционира част от марките в портфолиото си с цел по-добро обхващане на пазара и по-малко препокриване. Интересното е, че немците планират да върнат надолу ценово Skoda, а да издигнат още по-високо SEAT. Идеята е чехите да обслужват пазарите от Източна Европа, а испанците

Актуален репортаж на Automotive News съобщава за намеренията на Volkswagen Group да препозиционира част от марките в портфолиото си с цел по-добро обхващане на пазара и по-малко препокриване.

Интересното е, че немците планират да върнат надолу ценово Skoda, а да издигнат още по-високо SEAT. Идеята е чехите да обслужват пазарите от Източна Европа, а испанците да предлагат по-емоционални автомобили.

Анализът на AutoNews предполага, че Skoda ще достигне ценово ниво подобно на това на KIA, докато пък SEAT ще се изкачи до цените на Alfa Romeo.

VAG също така ще преразгледа продуктовите фолиа на всичките си брандове, за да бъде напълно сигурен, че няма препокриващи се модели в отделните брандове.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт