728 x 90

Идва новото поколение на пикапа Isuzu D-Max (видео)

Идва новото поколение на пикапа Isuzu D-Max (видео)

След около осем години на производство сегашният пикап Isuzi D-Max се готви за оставка. Това стана ясно след като компанията публикува видео тийзър на третото поколение на модела, премиерата на който ще се състои още на 19 октомври в Тайланд. Пикапи в камуфлаж вече бяха засичани от фотошпиони по пътищата. Машината ще ще запази структурата

След около осем години на производство сегашният пикап Isuzi D-Max се готви за оставка. Това стана ясно след като компанията публикува видео тийзър на третото поколение на модела, премиерата на който ще се състои още на 19 октомври в Тайланд.

Пикапи в камуфлаж вече бяха засичани от фотошпиони по пътищата. Машината ще ще запази структурата на рамката и непрекъснатия заден мост.

Дори външният вид, ако съдим по тийзъра, ще бъде изпълнен в същия дух като предишния модел. Очаква се обаче новият автомобил да стане по-комфортен и по-богат от сегашния, като в допълнение ще получи набор от съвременни електронни асистенти, включително автоматична спирачна система.

В тази област Mazda помага на Isuzu, след като производителите обявиха съвместната разработка на нов пикап преди три години. По предварителна информация, D-Max ще съхрани съществуващите двигатели: за Европа това е дизелът 1.9, а за останалите региони – трилитровият четирицилиндров мотор. Пикапът ще има твърдо свързано задвижване на всички колела, но ще се появи задно диференциално заключване: бутонът за активиране може да се види във видеото.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт