728 x 90

В САЩ: BMW привиква почти всички свои коли от последните две години в сервизите

    BMW ще организира една от най-мащабните сервизни кампании през последните години. Баварците ще привикат в сервизите си почти всички свои автомобили, които са били продадени на територията на САЩ от 2018 година насам. 257 481 машини ще трябва да минат на инспекция за предполагаем проблем с паркинг камерата. Всъщност, проблем е доста силна дума –

    BMW ще организира една от най-мащабните сервизни кампании през последните години. Баварците ще привикат в сервизите си почти всички свои автомобили, които са били продадени на територията на САЩ от 2018 година насам.

    257 481 машини ще трябва да минат на инспекция за предполагаем проблем с паркинг камерата. Всъщност, проблем е доста силна дума – настройките на камерата позволяват картината от нея да стане почти неразбираема, а връщането на заводските настройки е относително сложна процедура.

    "Ремонтът" от компанията включва нов софтуер за управление на камерата, който не позволява достигане на твърде високи стойности при реглажа на контраста и осветеността на картината.

    Интересно е, че сервизната акция включва също така автомобили на Rolls-Royce и MINI, както и новото поколение Toyota Supra, която използва хардуер и софтуер от BMW.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт