728 x 90

Isuzu представи новото поколение на пикапа D-Max (видео)

Isuzu представи новото поколение на пикапа D-Max (видео)

Isuzu представи пикапа D-Max от ново поколение. Премиерата на автомобила се състоя на специално мероприятие в Тайланд. На местния пазар продажбите започват още през тази седмица. Машината се предлага както с триместна кабина, така и с четириврата версия. Пикапът е получил нова шестоъгълна радиаторна решетка, U-образни светодиодни контурни фарове и нови стопове. В салона има

Isuzu представи пикапа D-Max от ново поколение. Премиерата на автомобила се състоя на специално мероприятие в Тайланд.

На местния пазар продажбите започват още през тази седмица. Машината се предлага както с триместна кабина, така и с четириврата версия.

Пикапът е получил нова шестоъгълна радиаторна решетка, U-образни светодиодни контурни фарове и нови стопове. В салона има обновен приборен панел, 9-инчов сензорен дисплей на модернизираната инфосистема с поддръжка на Android Auto и Apple CarPlay.

За шофьора е достъпна система за разпознаване на гласови команди и система за контрол на слепите зони. Пикапът е изграден върху абсолютно нова платформа и той е способен да преодолее брод с дълбочина от 800 милиметра.

2020 Isuzu D-Max се задвижва от 1,9-литров дизелов турбомотор за 150 к.с. и 350 Нм въртящ момент. На клиентите се предлага и с 3.0-литров дизелов агрегат за 190 "коня" и 450 Нм.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт